ΚΑΟΔ

Θρίλερ με Τέιλορ

Big Man On Campus - Archbishop Stepinac High School senior basketball player Tony Taylor, 17, has signed a letter of intent to play college basketball at George Washington University next year, and has started his senior season by averaging almost 30 points a game.  Photographed at the Stepinac Archbishop High School gymnasium December 21, 2007.
Big Man On Campus - Archbishop Stepinac High School senior basketball player Tony Taylor, 17, has signed a letter of intent to play college basketball at George Washington University next year, and has started his senior season by averaging almost 30 points a game. Photographed at the Stepinac Archbishop High School gymnasium December 21, 2007. THE JOURNAL NEWS

Ο Τόνι Τέιλορ μπορεί να θέλει να έρθει στον ΚΑΟΔ ωστόσο η ολοκλήρωση της μεταγραφής του κολλάει στην αποδέσμευσή του.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει αν τελικά ο Τόνι Τέιλορ θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΚΑΟΔ.

Ο 23χρονος Αμερικανός γκαρντ και απόφοιτος του Τζορτζ Ουάσιγκτον μπορεί να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΚΑΟΔ όπως επιθυμούνε και στην ομάδα της Δράμας αλλά δεν εξαρτάται από αυτόν.

Ο Τέιλορ ανήκει στην Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ του ΝΒΑ από όπου αγωνιζόταν στην φετινή χρονιά στην Τούλσα 66ερς που για να τον αποδεσμεύσουνε θα πρέπει πρώτα να βρούνε τον διάδοχό του.

Η επιθυμία του Τέιλορ να αποχωρήσει από την Τούλσα 66ερς για να έρθει στην Ελλάδα και τον ΚΑΟΔ έχει να κάνει και με το γεγονός ότι έχει χάσει πλέον την θέση του βασικού πλέι μέικερ μετά την απόκτηση του Κρις Κουίν.

Πλέον ο Γιώργος Καλαφατάκης τηρεί στάση αναμονής γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορεί να έχει τον Τέιλορ στην διάθεσή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Αρτάκης για την πρεμιέρα του Β΄ γύρου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1.

Κι αυτό γιατί δεν θα μπορεί να ξεκινήσει σήμερα το υπερατλαντικό του ταξίδι του από τις ΗΠΑ με τελικό προορισμό την Δράμα με τον «Καλάφα» κατά τα άλλα να μην αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ