ΚΑΟΔ

Τέλος το ρεπό για τους Έλληνες

Τέλος το ρεπό για τους Έλληνες
INTIME SPORTS

Στις προπονήσεις πρόκειται να επιστρέψουν από αύριο (20/02) το απόγευμα οι Έλληνες παίκτες του ΚΑΟΔ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το ρεπό που είχε ξεκινήσει από το απόγευμα της Τετάρτης στην ομάδα του ΚΑΟΔ ολοκληρώνεται αύριο (20/02) το απόγευμα για τους Έλληνες παίκτες της.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης είχε την ευκαιρία να δώσει σε όλους στην ομάδα του ΚΑΟΔ να γεμίσουνε τις μπαταρίες τους εν όψει της τελικής ευθείας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο Χανιώτης τεχνικός του ΚΑΟΔ αναμένει στην προπόνηση της Τετάρτης να έχουνε επιστρέψει από τις πατρίδες οι κοινοτικοί παίκτες της ομάδας και συγκεκριμένα οι Ντράγκαν Τσέρανιτς (Σερβία), Γκάι Μαρκ Μισέλ (Γαλλία) και Έντιν Μπάβτσιτς (Βοσνία).

Κι όσο για την ολοκλήρωση των επιστροφών των παικτών του ΚΑΟΔ από το ρεπό του «Καλάφα» στις προπονήσεις αυτή θα γίνει την Πέμπτη όταν και είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει από τις ΗΠΑ ο Τζέρεμι Χαντ.

Ο Καλαφατάκης αισιοδοξεί πως θα έχει άμεσα και σε κανονικούς ρυθμούς στην διάθεσή του τον Γιάννη Αθηναίου με τον 24χρονο πλέι μέικερ να είχε υποστεί διάστρεμμα την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Πανιώνιο στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης".

Κι όσο για το γεγονός ότι αγωνίστηκε τρεις μέρες μετά, την Τετάρτη, κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας και πάλι στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης" είχε να κάνει με το ότι δοκίμασε πριν το τζάμπολ αν και χρειάστηκε να σφίξει τα δόντια.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ