ΚΑΟΔ

Τελευταία πρόβα με Καβάλα

Τελευταία πρόβα με Καβάλα
INTIME SPORTS

Το φιλικό παιχνίδι με την Καβάλα το απόγευμα του Σαββάτου (15/10, 18:00) στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης" θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε του ΚΑΟΔ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α1.

Το παιχνίδι με την Καβάλα το Σάββατο (15/10, 18:00) στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης" θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του ΚΑΟΔ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Κι αυτό γιατί μετά την αναβολή αυτής για αυτό το Σαββατοκύριακο όπως όλα δείχνουνε το τζάμπολ της θα γίνει το επόμενο αρκεί βέβαια να έχει επιτευχθεί τηλεοπτική συμφωνία στην εβδομάδα που θα ακολουθήσει.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης πάντως μέχρι να υπάρξει κάτι διαφορετικό θεωρείται ως δεδομένο ότι δεν θα προχωρήσει στην διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού παιχνιδιού στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Αυτό δεν σημαίνει πάντως ότι ο «Καλάφας» ότι έχει σταματήσει να κάνει σκέψεις για μία ακόμη κίνηση απόκτησης ενός ακόμη παίκτη με το πιθανότερο να είναι Αμερικανός χωρίς όμως ακόμη να έχει καταλήξει για την θέση ακριβώς που τον χρειάζεται.

Επί του παρόντος θα αναμείνει το μεθαυριανό φιλικό με την Καβάλα, όπου η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φίλους του μπάσκετ και της ομάδας, και ακολούθως θα πάρει την απόφασή του.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι πάντως ο Χανιώτης τεχνικός του ΚΑΟΔ να προτιμήσει να αναμείνει και τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Όσο τέλος για το αγωνιστικό κομμάτι το ευχάριστο για τον Καλαφατάκη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ενώ από αύριο αναμένεται να έχει στην διάθεσή του και τους στρατευμένους Κακαρούδη και Κιτσούλη.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ