ΚΑΟΔ

Συγνώμη και δυναμική επιστροφή Καρύδα

Συγνώμη και δυναμική επιστροφή Καρύδα
INTIME SPORTS

Ο Σάκης Καρύδας συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή του στις υποχρεώσεις του ΚΑΟΔ στο σημερινό παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου.

Η τιμωρία της διοίκησης της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 που είχε επιβληθεί (20/01) στον Καρύδα μπορεί να ολοκληρωνότανε αύριο ωστόσο δεν ήταν τυχαίο ότι σήμερα έκανε την επανεμφάνισή του το μεσημέρι στο «Δημήτριος Κραχτίδης» απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου.

Το γιατί είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο 32χρονος έμπειρος γκαρντ της ομάδας της Δράμας συμμετείχε από την Τρίτη στις προπονήσεις έχοντας ζητήσει συγνώμη από τον Γιώργο Καλαφατάκη.

Μία συγνώμη που αποδείχθηκε αρκετή για τον Χανιώτη τεχνικό του ΚΑΟΔ και με την οποία μπήκε τέλος στο πειθαρχικό παράπτωμα που είχε υποπέσει ο Καρύδας την επομένη της ήττας από τον ΑΓΟΡ στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης».

Η επανεμφάνισή του εξάλλου μετά από δύο παιχνίδια απουσίας και – εντός με το Περιστέρι και εκτός με τον Παναθηναϊκό – συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση αφού σε 16'28'' σημείωσε 13 πόντους με 5/5 βολές, 1/1 δίποντα και 2/3 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ