ΚΑΟΔ

Ρόου: "Παραμονή και πλέι οφ"

VAR MATIN HYERES_HYERES-TOULON-VAR-BASKET / CLERMONT_JASON ROWE
VAR MATIN HYERES_HYERES-TOULON-VAR-BASKET / CLERMONT_JASON ROWE NICE-MATIN

Ο Τζέισον Ρόου πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης και από εκεί μετέβη στην Δράμα για λογαριασμό του ΚΑΟΔ οριοθετώντας μέσω του Sport24.gr ως στόχο και τα πλέι οφ.

Διψασμένος να βοηθήσει τον ΚΑΟΔ να πετύχει τους στόχους του έδειξε ο Τζέισον Ρόου που αφού πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης μετέβη στην Δράμα.

Ο νέος Αμερικανός της ομάδας της Δράμας αναμένεται το απόγευμα να κάνει την πρώτη του προπόνηση στο «Δημήτριος Κραχτίδης» και μιλώντας στο Sport24.gr έδειξε να μην αρκείται στην παραμονή στην Α1 αλλά να θέλει την παρουσία στα πλέι οφ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που είμαι πάλι στην Ελλάδα και θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου", τόνισε αρχικά λίγο μετά την άφιξή του στο Sport24.gr ο Ρόου.

Κι όσο για την συμφωνία του με τον ΚΑΟΔ παραδέχθηκε: "Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Θα έλεγα ότι δεν χρειάστηκαν περισσότερες από 48 ώρες για να αποφασίσω να αποδεχθώ την πρόταση του ΚΑΟΔ. Κι αυτό γιατί δεν έβρισκα τον λόγο να χάσω την ευκαιρία να επιστρέψω στην δράση και πολύ περισσότερο σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό".

Για το αν μίλησε με κάποιον πριν πάρει την απόφασή του είπε: "Ο μόνος με τον οποίο πρόλαβα να επικοινωνήσω ήταν ο Κάιλ Χάινς του Ολυμπιακού. Τα υπόλοιπα για την νέα μου ομάδα θα έχω την ευκαιρία να τα γνωρίσω από κοντά".

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο μεθαυριανό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών ο Ρόου χωρίς δεύτερη σκέψη είπε: "Φυσικά και είμαι έτοιμος. Για αυτό είμαι εδώ. Για να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου και να βοηθήσω τον ΚΑΟΔ να πετύχει τους στόχους του βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Πρώτα αυτόν της παραμονής και μετά γιατί όχι η ομάδα να μπορέσει να βρεθεί ακόμη και στα πλέι οφ", και αναφερόμενος ειδικά στον εαυτό του είπε: "Προσωπικά δεν μου αρκεί η παραμονή και θα κάνω το παν για να μπορέσουμε να βρεθούμε και στα πλέι οφ".

Για το αν είναι έτοιμος εκτός από οργάνωση και σκοράρισμα να προσφέρει ακόμη και καρφώματα στους φιλάθλους του ΚΑΟΔ ο Ρόου τόνισε: "Γιατί όχι. Αν μου δοθεί η ευκαιρία να καρφώσω δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη".

Τέλος ο 34χρονος Αμερικανός του ΚΑΟΔ για το προ τετραετίας πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ που θα αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα στο PAOK Sports Arena δεν έκρυψε πως: " Έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Τόσο από την οργάνωση της ομάδας αλλά και την ατμόσφαιρα των φιλάθλων του".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ