ΚΑΟΔ

Προπόνηση στην Κηφισιά

Προπόνηση στην Κηφισιά
INTIME SPORTS

Με μία τελευταία προπόνηση στο κλειστό της Νέας Κηφισιάς ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΚΑΟΔ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό (22/12, 19:00).

Ο ΚΑΟΔ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό (22/12, 19:00) με μία προπόνηση στο κλειστό της Νέας Κηφισιάς.

Η διοίκηση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ ευχαρίστησε τους ιθύνοντες της ομάδας για την παραχώρηση του γηπέδου ενώ μετά από το τέλος του αυριανού παιχνιδιού θα εξεταστεί το ενδεχόμενο απόκτησης άλλου παίκτη μετά από την μη παραμονή του Ντέγιαν Μπορόβνιακ.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης μπορεί να συμπεριέλαβε και τον Πρέστον Νόουλς στην αποστολή του αλλά ο Αμερικανός γκαρντ και δεν προπονήθηκε και δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί.

Η παρουσία του είχε να κάνει με το ότι την Κυριακή θα αναχωρήσει από την Αθήνα μαζί με τους Λούις Ντέιλ και Κέβιν Πάλμερ για τις ΗΠΑ, ο Γκι Μισέλ για την Γαλλία και ο Έντιν Μπάβτσιτς για την Βοσνία.

Ενώ ο Ντέγιαν Μπορόβνιακ μετά το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του ΚΑΟΔ θα ταξιδέψει για το Βελιγράδι και από εκεί για την Πολωνία αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ζιέλονα Γκόρα.

Κι όσο για την κάλυψη του κενού του είναι κάτι που παραμένει ανοιχτό όπως προκύπτει από πλευράς του ΚΑΟΔ δεδομένου ότι σε 2-3 εβδομάδες θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση ο Σταμάτης Μπένας.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ