ΚΑΟΔ

Προληπτικά εκτός ο Χαντ

Προληπτικά εκτός ο Χαντ
INTIME SPORTS

Με μοναδικό απόντα τον Τζέρεμι Χαντ ξεκίνησε η προετοιμασία του ΚΑΟΔ για το παιχνίδι της Κυριακής με το Περιστέρι στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης".

Για προληπτικούς και μόνο λόγους ο Τζέρεμι Χαντ ήταν ο μοναδικός απών της σημερινής προπόνησης του ΚΑΟΔ.

Η απουσία του Αμερικανού φόργουορντ στην έναρξη της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής με το Περιστέρι στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» είχε να κάνει για να ξεκουράσει το γόνατό του.

Υπενθυμίζεται πως ο Χαντ προ μηνός είχε υποβάλλει το γόνατό του σε καθαρισμό με αποτέλεσμα μετά από τρία παιχνίδια σε διάστημα μίας εβδομάδας να το επιβαρύνει.

Ενοχλήσεις ωστόσο που δεν φαντάζουνε ικανές για να τον αφήσουν εκτός παιχνιδιού το απόγευμα της Κυριακής με το Περιστέρι στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης".

Κάτι που δεν το θέλει σε καμία περίπτωση ούτε ο "Καλάφας" που έχει δει τον Αμερικανό φόργουορντ στο ξεκίνημα του 2012 να έχει αρχίσει να βρίσκει τον καλό του εαυτό.

Όπως φαίνεται εξάλλου και από την γλώσσα των αριθμών όπου ο Χαντ δίνει στον ΚΑΟΔ και τον Χανιώτη τεχνικό του πλέον κατά μ.ο. 15 πόντους στα τελευταία τρία παιχνίδια από τους 5,5 στα δύο πρώτα.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ