ΚΑΟΔ

Προφύλαξε τον Μπάβτσιτς

Προφύλαξε τον Μπάβτσιτς
INTIME SPORTS

Ο Εντιν Μπάβτσιτς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αριστερό του ώμο αλλά δεν πρόκειται να χάσει το εκτός έδρας παιχνίδι του ΚΑΟΔ την Κυριακή στην Ρόδο με τον Κολοσσό.

Ο Εντιν Μπάβτσιτς δεν πρόκειται να χάσει το εκτός έδρας παιχνίδι του ΚΑΟΔ την Κυριακή στην Ρόδο με τον Κολοσσό αν και ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αριστερό του ώμο. Πρόκειται για παλιό τραυματισμό που είχε ο διεθνής Βόσνιος φόργουορντ του ΚΑΟΔ και που επανήλθε μετά από σύγκρουση που είχε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ίκαρο Χαλκίδας.

Για τον λόγο αυτό και ο Νέναντ Μάρκοβιτς προτίμησε να τον προφυλάξει στην πρώτη προπόνηση που ακολούθησε της Τρίτης όπως και στο χθεσινό φιλικό με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ωστόσο ο Βόσνιος τεχνικός του ΚΑΟΔ θα τον έχει υπό τις οδηγίες του στην απογευματινή προπόνηση στο κλειστό «Δημήτρη Κραχτίδης» της Δράμας.

Απών από το χθεσινό φιλικό ήταν και ο Τζέι Γκόβαν Μπράουν εξαιτίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί χωρίς με τη σειρά του να τίθεται θέμα απουσίας του από το παιχνίδι της Κυριακής στο Βενετόκλειο της Ρόδου.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ