ΚΑΟΔ

Παρένθεση στην προετοιμασία

Παρένθεση στην προετοιμασία
INTIME SPORTS

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου επισκέφθηκε την Παρασκευή (24/02) αντιπροσωπεία του ΚΑΟΔ στα πλαίσια της δράσης "ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ".

Παρένθεση στην μίνι προετοιμασία του με αφορμή το ρεπό του στην 20η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής αντιπροσωπεία της ομάδας του ΚΑΟΔ.

Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία της ομάδας της Δράμας στα πλαίσια της δράσης "ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ" αποτελούμενη από τον προπονητή Γιώργο Καλαφατάκη και τους παίκτες Ντράγκαν Τσέρανιτς, Κώστα Κακαρούδη, Χριστόφορο Χούμα και Σάκη Καρύδα επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου.

Την αντιπροσωπεία του ΚΑΟΔ υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τα παιδιά του σχολείου και οι δάσκαλοι. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο Καλαφατάκης και οι παίκτες μίλησαν στα παιδιά για τον αθλητισμό γενικότερα και το μπάσκετ ειδικότερα τονίζοντας στα παιδιά ότι πρέπει να κοιτάνε τα μαθήματά τους και μετά ότι άλλο ασχολούνται, να βάζουν στόχους και να προσπαθούν να τους επιτυγχάνουν.

Στη συνέχεια τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις στους παίκτες του ΚΑΟΔ και τον προπονητή του και στο τέλος πήραν όλα αυτόγραφα. Πριν αποχωρήσουν η ομάδα της Δράμας έκανε δώρο στο σχολείο μπάλες του μπάσκετ και κάλεσε όλα τα παιδιά να παρακολουθούν τους αγώνες του ΚΑΟΔ με πρώτο αυτόν της επόμενης Κυριακής (04/03) με τον Ολυμπιακό στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης".

Οι επισκέψεις του ΚΑΟΔ θα συνεχιστούν στα πλαίσια της δράσης "ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ" που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η διοίκηση της ομάδος με στόχο να έλθουν κοντά στον αθλητισμό όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ