ΚΑΟΔ

Ούτε και με Κολοσσό ο Ζάρας

Ούτε και με Κολοσσό ο Ζάρας

Ο Θόδωρος Ζάρας μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσει και στην Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό για τον ΚΑΟΔ.

Η απουσία του 27χρονου γκαρντ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της ομάδας της Δράμας έχει να κάνει με το ότι δεν έχει μπορέσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στην δεξιά του ωμοπλάτη.

Έναν τραυματισμό που είχε υποστεί προ δεκαημέρου στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με το Περιστέρι στο κλειστό της Κένεντι.

Ο Ζάρας συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπειών του και είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι στιγμής από το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν συμμετείχε σε κάποια από τις προπονήσεις του ΚΑΟΔ.

Κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Κολοσσό στην Ρόδο αν και αύριο λογικά θα ξεκινήσει τρέξιμο.

Μία απουσία του Ζάρα από τις προπονήσεις του Γιώργου Καλαφατάκη που έχει να κάνει εξαιτίας του ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει.

Ωστόσο κι αν είναι σίγουρα απών από το Βενετόκλειο αυτό δεν σημαίνει ότι μία εβδομάδα μετά θα μπορέσει να είναι σε θέση να δώσει το παρών κόντρα στον Άρη στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης».

Από εκεί και πέρα ο Χανιώτης τεχνικός της ομάδας της Δράμας ποντάρει στην ανεβασμένη ψυχολογία του συνόλου του μετά την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» στο κυνήγι της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα στην Ρόδο.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ