ΚΑΟΔ

Ο Τέιλορ κρατάει τον Ντέιλ

Ο Τέιλορ κρατάει τον Ντέιλ
INTIME SPORTS

Ο Τόνι Τέιλορ δεν θα αποτελέσει τελικά παίκτη του ΚΑΟΔ με τον Γιώργο Καλαφατάκη να αναζητεί ήδη άλλον Αμερικανό πλέι μέικερ.

Η Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ του ΝΒΑ δεν έδωσε το ΟΚ για τον Τόνι Τέιλορ και την αποδέσμευσή του με αποτέλεσμα να μην αποτελέσει τελικά παίκτη του ΚΑΟΔ.

Μία εξέλιξη που ανάγκασε τον Γιώργο Καλαφατάκη να έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση άλλου Αμερικανού πλέι μέικερ.

Η άρνηση της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ του ΝΒΑ να επιτρέψει στον Τέιλορ να μετακομίσει στην Δράμα και τον ΚΑΟΔ έχει να κάνει με το ότι πιστεύει στις δυνατότητές του.

Άσχετα με το αν τον έχει παραχωρήσει στην Τούλσα 66ερς όπου αν θα αποτελούσε παρελθόν θα έπρεπε να γινόταν κίνηση απόκτησης άλλου πλέι μέικερ που θα αποτελούσε το συμπλήρωμα του Κρις Κουίν στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Η καθυστέρηση που έχει παρουσιαστεί διατηρεί τον Λούις Ντέιλ τουλάχιστον για μία ακόμη εβδομάδα στο ρόστερ του ΚΑΟΔ που διαφορετικά υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να αποτελέσει παρελθόν.

Ο Ντέιλ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι παρών στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλων Πατρών στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» ενώ απομένει να φανεί αν μέχρι το τζάμπολ του θα έχει αποκτηθεί και κάποιος ακόμη Αμερικανός πλέι μέικερ.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ