ΚΑΟΔ

Ο Μέξας ολοκληρώνει το ρόστερ του ΚΑΟΔ

Ο Μέξας ολοκληρώνει το ρόστερ του ΚΑΟΔ

Η ώρα της απόφασης του Κώστα Μέξα για το τελευταίο κομμάτι του ρόστερ του ΚΑΟΔ πλησιάζει και μετά το όχι του Αντώνη Ασημακόπουλου ο κλήρος θα πέσει σε έναν από τους Μανώλη Κουκουλά και Γιώργο Γεωργάκη.

Ένας από τους Μανώλη Κουκουλά και Γιώργο Γεωργάκη θα αποτελέσει το τελευταίο κομμάτι του ρόστερ του ΚΑΟΔ μετά το όχι του Αντώνη Ασημακόπουλου.

Η ώρα της απόφασης του Κώστα Μέξα για το τελευταίο κομμάτι του ρόστερ του ΚΑΟΔ φαίνεται πως πλησιάζει όλο και περισσότερο με αυτήν να ανακοινώνεται πιθανότατα αύριο.

Ο 38χρονος Ασημακόπουλος απάντησε αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης του ΚΑΟΔ για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Όπως του είχε ζητηθεί να κάνει γνωστή την απόφασή του μέσα σε 48 ώρες.

Πλέον απομένει να φανεί τι θα επιλέξει ο Μέξας μεταξύ των Κουκουλά και Γεωργάκη προς όφελος του γενικότερου συνόλου. Μάλιστα όπως φρόντισε να ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή της αποχώρησης του Κουκουλά από τις προπονήσεις στο «Δημήτρης Κραχτίδης» δεν σημαίνει κάτι.

Αντίθετα με τον Γεωργάκη που συνεχίζει να δίνει το παρών όπως και στο αυριανό διεθνές φιλικό και πρώτο στην έδρα της ομάδας με την τουρκική ΙΒΒ στις 17:15. Μάλιστα η εμφάνισή του είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει κριτήριο στην απόφαση του Μέξα.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ