ΚΑΟΔ

Ντεμπούτο Στίγκερς με Ολυμπιακό

Ντεμπούτο Στίγκερς με Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Ντάντε Στίγκερς όχι απλά ήρθε στην Δράμα από το μεσημέρι ανήμερα των Χριστουγέννων αλλά θα κάνει και ντεμπούτο αύριο στο κλειστό «Δημήτρης Κραχτίδης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ντάντε Στίγκερς θα κάνει ντεμπούτο αύριο στο κλειστό «Δημήτρης Κραχτίδης» κόντρα στον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο 31χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ που είναι κάτοχος διαβατηρίου από την Λευκορωσία κατέστη δυνατό να εκδοθεί το δελτίο του αν και ήρθε στην Δράμα από το μεσημέρι ανήμερα των Χριστουγέννων.

Οι διοικούντες της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ φρόντισαν να τρέξουνε με τον χρόνο και να τον κερδίσουνε ώστε ο παίκτης να βρίσκεται στην διάθεση του Νέναντ Μάρκοβιτς για το αυριανό παιχνίδι.

Ο Στίγκερς θα πρέπει να σημειωθεί ότι επιλέχθηκε από τον Βόσνιο τεχνικό της ομάδας της Δράμας για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σέρβου Φίλιπ Τσόβιτς.

Εν τω μεταξύ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο ο Νέναντ Μάρκοβιτς να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΔ καθώς παραμένει υποψήφιος διάδοχος του Βαγγέλη Αγγέλου στη τεχνική ηγεσία του Άρη.

Στην ομάδα της Δράμας πάντως θέλουνε το όλο θέμα να κλείσει το συντομότερο δυνατό καθώς ακολουθεί το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι και πρώτο για το 2014 στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ