ΚΑΟΔ

Ντεμπούτο Ράντοβιτς με Ρέθυμνο

Ντεμπούτο Ράντοβιτς με Ρέθυμνο

Η διοίκηση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ παρέλαβε το δελτίο του Νεμάνια Ράντοβιτς που αύριο θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» (20/04, 16:00).

Ο Νεμάνια Ράντοβιτς θα κάνει αύριο το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» (20/04, 16:00) καθώς η διοίκηση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ παρέλαβε το δελτίο του.

Το ερωτηματικό ωστόσο για τον Νέναντ Μάρκοβιτς έχει να κάνει με το αν θα έχει στην διάθεσή του τον Κώστα Κακαρούδη κάτι που θα φανεί σήμερα από την εξέταση που θα υποβληθεί.

"Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο μια και αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Το Ρέθυμνο παίζει ένα πολύ επιθετικό μπάσκετ τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Είναι μια ομάδα που στην καλή της μέρα μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο.

Εμείς πρέπει να παίξουμε με πολύ μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα για 40 λεπτά γιατί αν αδρανήσουμε έστω και για λίγο το Ρέθυμνο έχει τους παίκτες που θα το εκμεταλλευθούν και θα σε «σκοτώσουν». Στόχος είναι η νίκη που θα μας δώσει την παραμονή και μαθηματικά", υποστήριξε στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο τεχνικός του ΚΑΟΔ.

Κι όσο για τον Σταμάτη Μπένα υποστήριξε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που παίζει θεαματικό μπάσκετ και τα δύο τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή ειδικά στην άμυνα μια και το Ρέθυμνο επιτίθεται με ένα διαφορετικό στυλ μπάσκετ με πολλά σουτ από την περιφέρεια.

Αυτό βέβαια μπορεί και το κάνει γιατί έχει και τους κατάλληλους παίκτες για αυτό το παιχνίδι. Εμείς με την βοήθεια και του κόσμου μας που ελπίζουμε να έρθουν στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι για να πάρουμε την νίκη που χρειαζόμαστε".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ