ΚΑΟΔ

Νίκη χωρίς Γεωργάκη

Νίκη χωρίς Γεωργάκη

Ο ΚΑΟΔ πήρε τη νίκη απέναντι στην Καβάλα (80-72), έστω κι αν δεν είχε στη διάθεσή του τον Γιώργο Γεωργάκη. Ο νεαρός σέντερ προφυλάχθηκε από τον Κώστα Μέξα, για να είναι ετοιμοπόλεμος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Με νίκη έκλεισε ο ΚΑΟΔ τις φιλικές του υποχρεώσεις, λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του απέναντι στον ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο Ελλάδος (08/10). Η ομάδα του Κώστα Μέξα επιβλήθηκε της Καβάλας με 80-72 σε αγώνα που διεξήχθη στο "Δημήτρης Κραχτίδης", με τους "πράσινους" να δείχνουν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση εν όψει της μονομαχίας με τον "Δικέφαλο".

Μοναδικός απών για τον ΚΑΟΔ ήταν ο Γιώργος Γεωργάκης, ο οποίος προφυλάχθηκε. Δεν υπήρχε άλλωστε λόγος... πίεσης ως προς την συμμετοχή του στο σημερινό φιλικό. Ο νεαρός σέντερ έκανε ράμματα στο πηγούνι εξαιτίας μίας σύγκρουσης με τον Γκι Μαρκ Μισέλ στη χθεσινή προπόνηση των Δραμινών.

ΚΑΟΔ (Μέξας): Σλαφτσάκης 11, Βασόγεβιτς, Τζόνσον 15, Άτκινς 13 (1), Όντομ 12, Σπυριδωνίδης 8 (2), Μισέλ 2, Ζάρας 4, Λο 10 (2), Χρυσικόπουλος 5 (1).

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ