ΚΑΟΔ

Νέα ατυχία για Ζάρα

Νέα ατυχία για Ζάρα
PHOTOSTUDIO GIANNELIS©2009

Ο Θόδωρος Ζάρας μπορεί την Τετάρτη να ξεπέρασε το τράβηγμά του και να επέστρεψε στις προπονήσεις του ΚΑΟΔ σήμερα όμως σε μία σύγκρουση έσπασε το δόντι του.

Μία μέρα μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις του ΚΑΟΔ ο Θόδωρος Ζάρας είδε την τύχη να του γυρνάει και πάλι την πλάτη αφού σε μία σύγκρουση έσπασε το δόντι του.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις όμως και με δεδομένο ότι έχει ξεπεράσει το τράβηγμά του θα δώσει κανονικά το παρών αύριο το απόγευμα στο 3ο Διεθνές Τουρνουά της Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Πρώτος αντίπαλος από το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη θα είναι η βουλγάρικη Λέφσκι Σόφιας στις 17:00 με μοναδικό απόντα τον Κέιον Κάρτερ.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του ΚΑΟΔ ξεκίνησε το υπερατλαντικό του ταξίδι και στις 11:40 το πρωί της Παρασκευής είναι να πατήσει το πόδι του στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης.

Ο Κάρτερ θα μεταβεί απευθείας στην Δράμα όπου το απόγευμα θα πάει με την υπόλοιπη αποστολή στην Καβάλα και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην δεύτερη μέρα του τουρνουά της Καβάλας το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην διοργανώτρια ομάδα (15/09, 19:15).

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ