ΚΑΟΔ

Μία μέρα νωρίτερα ο Μισέλ

Μία μέρα νωρίτερα ο Μισέλ
INTIME SPORTS

Ο Γκάι Μαρκ Μισέλ όχι απλά ήταν συνεπής στην επιστροφή του στις προπονήσεις του ΚΑΟΔ από τους κοινοτικούς παίκτες της ομάδας αλλά έφθασε και μία μέρα νωρίτερα.

Ο Γκάι Μαρκ Μισέλ όχι απλά ήταν στην ώρα του στην Δράμα μετά από το ρεπό του Γιώργου Καλαφατάκη αλλά και επέστρεψε και μία μέρα νωρίτερα στις προπονήσεις του ΚΑΟΔ.

Ο Αμερικανός με την γαλλική υπηκοότητα σέντερ ήταν να επιστρέψει από την Γαλλία σήμερα ωστόσο ήταν παρών από χθες στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» ικανοποιώντας τον Χανιώτη τεχνικό αλλά και την διοίκηση της ΚΑΕ.

Όσο για τους άλλους δύο κοινοτικούς παίκτες του ΚΑΟΔ τους Ντράγκαν Τσέρανιτς και Έντιν Μπάβτσιτς αναμένονται αργά το βράδυ στην πόλη της Δράμας από τις πατρίδες τους.

Την Σερβία και την Βοσνία αντίστοιχα όπου βρέθηκαν από το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης όταν και ξεκίνησε το ρεπό του Καλαφατάκη στους παίκτες του με αφορμή και το ρεπό στην αγωνιστική του Σαββατοκύριακου.

Που σημαίνει ότι Τσέρανιτς και Μπάβτσιτς θα δώσουνε αύριο το παρών στην προπόνηση του ΚΑΟΔ όπως αναμένεται να συμβεί και με τον Τζέρεμι Χαντ με τον Αμερικανό φόργουορντ βάση και του αεροπορικού του εισιτηρίου να είναι να επιστρέψει αύριο Πέμπτη (23/02) στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ