ΚΑΟΔ

Με Ρόου το Σάββατο

Με Ρόου το Σάββατο

Ο νέος Αμερικανός του ΚΑΟΔ Τζέισον Ρόου θα βρίσκεται αύριο στην Δράμα και θα κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών στο «Δημήτριος Κραχτίδης».

Ο Τζέισον Ρόου είναι έτοιμος να ξεκινήσει το υπερατλαντικό του ταξίδι με προορισμό του την Δράμα για λογαριασμό του ΚΑΟΔ όπου είναι να βρίσκεται αύριο το απόγευμα.

Αυτό σημαίνει ότι ο 34χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ με ύψος 1.78μ. θα κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών στο «Δημήτριος Κραχτίδης».

Η πρώτη φορά που ο Ρόου είχε έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν για λογαριασμό του ΠΑΟΚ την περίοδο 2007-2008 όπου είχε αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια.

Στα συν του Ρόου εκτός του ότι είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ότι είναι ένας Αμερικανός με πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία.

Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στην Κύπρο με το ΑΠΟΕΛ, στο Ισραήλ με την Ελιτζούρ, στην Γαλλία με τις Εβρέ, Γκραβελίν, Τουλόν και Ντιζόν, στην Ιταλία με τις Λιβόρνο, Σάσαρι και Βερόλι, στην Τουρκία με την Τόφας αλλά και στην Ουκρανία με την Οντέσα.

Εκτός του Ρόου το Σάββατο στην διάθεση του Γιώργου Καλαφατάκη θα είναι για ένα ακόμη παιχνίδι ο Λούις Ντέιλ καθώς η ομάδα της Δράμας είχε κενή θέση ξένου και μπορούσε να προχωρήσει σε προσθήκη. Όπως και έκανε με την απόκτηση του Ρόου.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ