ΚΑΟΔ

Με Μπράουν στο φιλικό

Με Μπράουν στο φιλικό
INTIME SPORTS

Παρόντος του Τζέι Γκόβαν Μπράουν και απόντος του Κρίστιν Πολκ βρέθηκε ο ΚΑΟΔ στην Nick Galis Hall για το κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Άρη.

Ο ΚΑΟΔ βρέθηκε στην Nick Galis Hall παρόντος του Τζέι Γκόβαν Μπράουν και απόντος του Κρίστιαν Πολκ για το κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Άρη.

Κάτι που φανερώνει την απόφαση του Νέναντ Μάρκοβιτς να προχωρήσει σε αλλαγή στο ρόστερ του.

Σε μία απόφαση την οποία ο Βόσνιος τεχνικός όφειλε να λάβει μέχρι χθες όταν και είχε συμφωνηθεί ότι θα πρέπει να κάνει γνωστό το θέλω του για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Μπράουν. Όπως και έγινε.

Ο Μπράουν είχε έρθει στη Δράμα πριν από δύο εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Άρη στο «Δημήτρης Κραχτίδης» και με αφορμή όπως είχε φανεί σε εκείνο το χρονικό σημείο τον τραυματισμό του Λάζεριτς Τζόουνς.

Το διάστρεμμα του Αμερικανού πλέι μέικερ ωστόσο που καταρχήν είχε καταστήσει αμφίβολη την συμμετοχή του στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στο Ζηρίνειο τελικά δεν αποδείχθηκε σοβαρό.

Παρά το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Πολκ ήταν κορυφαίος με 22 πόντους στην νίκη της ομάδας της Δράμας με 84-95 όπως αποδείχθηκε δεν κατέστη δυνατό να ανατρέψει τα δεδομένα που είχανε δημιουργηθεί.

Έτσι ο Μπράουν και δεν αποχώρησε από τις προπονήσεις του ΚΑΟΔ που ακολούθησαν στο «Δημήτρης Κραχτίδης» και συνέχισε να συμμετέχει σε αυτές και θα παραμείνει στο ρόστερ του ΚΑΟΔ δίνοντας το παρών στο σημερινό φιλικό με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει το ντεμπούτο του την Τρίτη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό στην επιστροφή του στην ελληνική Α1 μετά από το περσινό σύντομο πέρασμά του από το Ρέθυμνο λόγω τραυματισμού του όταν και βρισκόταν και πάλι στο στόχαστρο του ΚΑΟΔ.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ