ΚΑΟΔ

Μάρκοβιτς: "Να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Μάρκοβιτς: "Να είμαστε ανταγωνιστικοί"
INTIME SPORTS

Το αήττητο του ΚΑΟΔ ή του Ολυμπιακού μέσα στον Δεκέμβριο στην Basket League ΟΠΑΠ θα τερματιστεί αύριο στις 16:00 στο κλειστό «Δημήτρης Κραχτίδης» της Δράμας (TV, Novasports 1).

Αύριο στις 16:00 στο κλειστό «Δημήτρης Κραχτίδης» της Δράμας θα τερματιστεί το αήττητο του ΚΑΟΔ ή του Ολυμπιακού μέσα στον Δεκέμβριο στην Basket League ΟΠΑΠ (TV, Novasports 1).

Ως μία καλή ευκαιρία για να γεμίσει το κλειστό της Δράμας, βλέπει το αυριανό παιχνίδι ο τεχνικός του ΚΑΟΔ, Νέναντ Μάρκοβιτς, που παραμένει υποψήφιος διάδοχος του Βαγγέλη Αγγέλου στη τεχνική ηγεσία του Άρη.

" Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον πρωταθλητή Ευρώπης και είναι μια καλή ευκαιρία για τον κόσμο της Δράμας να γεμίσει το γήπεδο και να παρακολουθήσει ένα ωραίο παιχνίδι.

Από αγωνιστικής πλευράς, προσπαθήσαμε να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα με προοπτική να είμαστε ανταγωνιστικοί, γνωρίζοντας φυσικά τις μεγάλες δυνατότητες των αντιπάλων μας. Είναι ένας αγώνας που θα πρέπει όλοι να τον ευχαριστηθούμε", τόνισε ο Μάρκοβιτς.

Εκ μέρους των παικτών του ΚΑΟΔ ο Διαμαντής Σλαφτσάκης ανέφερε: " Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι μια ευκαιρία και μια σημαντική εμπειρία για την ομάδα μας στην προσπάθεια που κάνει για να βελτιώνεται κάθε μέρα.

Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε να κερδίσουμε το σεβασμό των αντιπάλων μας και να παραμείνουμε στην ανοδική πορεία των τελευταίων εβδομάδων όσον αφορά την προσπάθεια και την νοοτροπία μας".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ