ΚΑΟΔ

Μάρκοβιτς: "Ιδιαίτερο χρώμα"

Μάρκοβιτς: "Ιδιαίτερο χρώμα"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα ακολουθήσει αύριο την αποστολή του ΚΑΟΔ στην Καβάλα για το παιχνίδι με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας και αν χρειαστεί θα πάρει χρόνο συμμετοχής (23/03, 16:00).

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του ΚΑΟΔ που θα ταξιδέψει αύριο στην Καβάλα για το γειτονικό ντέρμπι στο κλειστό της Καλαμίτσας και αν χρειαστεί θα πάρει χρόνο συμμετοχής (23/03, 16:00).

Στην ίδια λογική που είχε υπάρξει και μία εβδομάδα πριν στην εντός έδρας νίκη επί του Περιστερίου στο «Δημήτριος Κραχτίδης» και εξαιτίας του ότι όλη σχεδόν την εβδομάδα ακολούθησε συντηρητικό ατομικό πρόγραμμα.

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ, Νέναντ Μάρκοβιτς, δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ότι: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Έχει και ένα ιδιαίτερο χρώμα μια και είναι ένα γειτονικό ντέρμπι. Εμείς μετά την νίκη μας στον αγώνα με το Περιστέρι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα με καλύτερη ψυχολογία και θα προσπαθήσουμε να μην επαναλάβουμε τα λάθη του δεύτερου ημιχρόνου.

Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και για τις δύο ομάδες αλλά περισσότερο για την Καβάλα που παίζει εντός έδρας. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι σε ωραία ατμόσφαιρα μια και θα υπάρχουν φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες".

Κι όσο για τον Θοδωρή Ζάρα πρόσθεσε: "Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι και έτσι πέρα από την σημασία του από βαθμολογικής άποψης, έχει και ένα ιδιαίτερο χρώμα.

Η Καβάλα είναι πολύ καλή ομάδα που έχει βελτιωθεί πολύ μετά τις αλλαγές παικτών που έκανε. Εμείς πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα για 40ʼ και να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας για να καταφέρουμε να φτάσουμε στην νίκη που την χρειαζόμαστε για να βελτιώσουμε την θέση μας στην βαθμολογία".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ