ΚΑΟΔ

Λευκό απουσιολόγιο για Καλαφατάκη

Λευκό απουσιολόγιο για Καλαφατάκη
INTIME SPORTS

Μετά τις επιστροφές των Τζέρεμι Χάντ και Γιάννη Αθηναίου ο Γιώργος Καλαφατάκης είδε η προετοιμασία του ΚΑΟΔ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Κολοσσό Ρόδου να συνεχίζεται χωρίς απουσίες.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης έχοντας και πάλι στην διάθεσή του τους Τζέρεμι Χαντ και Γιάννη Αθηναίου έχει το απουσιολόγιό του λευκό εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Κολοσσό Ρόδου.

Μοναδικός απών αλλά αναμενόμενος για τον Χανιώτη τεχνικό του ΚΑΟΔ είναι ο Σάκης Καρύδας που βρίσκεται σε άδεια από την διοίκηση της ΚΑΕ μέχρι την Δευτέρα μετά από πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε.

Η επιστροφή του Χαντ στην προπόνηση του ΚΑΟΔ το απόγευμα της Τετάρτης πως το διάστρεμμα που είχε υποστεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν σοβαρό.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Αμερικανός φόργουορντ θα είναι στην διάθεση του «Καλάφα» το μεσημέρι της Κυριακής στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης».

Όπως και ο Αθηναίου που μετά την απουσία του για προληπτικούς λόγους από την προπόνηση της Τρίτης και την επιστροφή του στις προπονήσεις μία μέρα μετά έδειξε ότι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στον αχίλλειο.

Κι αν το μέλλον του Καρύδα στο φετινό ρόστερ του ΚΑΟΔ θα ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα φαίνεται πως θα καθυστερήσει η απόκτηση του αντί-Μονρό που έχει επιστρέψει στην Ουκρανία για λογαριασμό όμως της Χιμίκ.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ