ΚΑΟΔ

Καλαφατάκης: "Σαν μια γιορτή"

Καλαφατάκης: "Σαν μια γιορτή"
INTIME SPORTS

Σαν μια γιορτή αντιμετωπίζουν στον ΚΑΟΔ το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης».

Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΚΑΟΔ για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης».

Ένα παιχνίδι που ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν έκρυψε πως άπαντες στις τάξεις της ομάδας του το αντιμετωπίζουνε σαν μία γιορτή.

"Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ίσως από τα πιο ήρεμα για μια ομάδα σαν την δική μας. Εννοώ ότι περιμένοντας τον Παναθηναϊκό – ο οποίος και στο παιχνίδι με την Ρεάλ έδειξε πόσο μεγάλη ομάδα είναι - αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι σαν μια γιορτή. Περιμένουμε να γίνει όπως και πέρσι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα.

Ο κόσμος θα συμμετέχει σε έναν αγώνα που αποτελεί γιορτή για το μπάσκετ της Δράμας. Αυτό που θέλω από τους παίκτες μου είναι να παρουσιαστούν σοβαροί και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι ώστε και ο κόσμος που θα γεμίσει το γήπεδο να περάσει ένα πολύ όμορφο απόγευμα», τόνισε ο τεχνικός του ΚΑΟΔ.

Κι όσο για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη ο πλέι μέικερ του ΚΑΟΔ δήλωσε: "Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι από αυτά που μία ομάδα σαν την δική μου δεν έχει να χάσει τίποτα παρά μόνο να κερδίσει. Παίζεις χωρίς το άγχος της νίκης σε ένα γεμάτο γήπεδο αντιμετωπίζοντας μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας για να προσφέρουμε ένα ευχάριστο θέαμα στον κόσμο που θα παρακολουθήσει τον αγώνα τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και από την τηλεόραση".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ