ΚΑΟΔ

Καλαφατάκης: "Πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο"

Καλαφατάκης: "Πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαφατάκης έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους του ΚΑΟΔ για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο «Δημήτριος Κραχτίδης» (15/12, 19:00) που το χαρακτήρισε πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο.

Κάλεσμα στους φιλάθλους του ΚΑΟΔ για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο «Δημήτριος Κραχτίδης» (15/12, 19:00) έκανε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Ο Χανιώτης τεχνικός της ομάδας της Δράμας το χαρακτήρισε πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο με την τελευταία προπόνηση να ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο πρόβλημα.

"Είναι ένα πολύ σημαντικό αλλά και πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Η φανέλα του Άρη είναι μια φανέλα με μεγάλη ιστορία και ειδικό βάρος.

Εμείς χρειαζόμαστε την νίκη για να επανέλθουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τα τελευταία άτυχα παιχνίδια που χάσαμε στις λεπτομέρειες. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και περιμένω η δουλειά αυτή να βγει στο γήπεδο.

Ο Άρης μετά την νίκη του με τον Ίκαρο θα έλθει στην Δράμα με ανεβασμένη ψυχολογία και θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουμε να φθάσουμε στην νίκη. Ελπίζω οι φίλοι μας τους οποίους στεναχωρήσαμε στα τελευταία παιχνίδια να έρθουν στο γήπεδο να μας βοηθήσουν.

Μια και είναι το τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα φέτος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία", κατέληξε στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Καλαφατάκης.

Κι όσο για τον πρώην Σέρβο φόργουορντ του Άρη και νυν του ΚΑΟΔ Ντέγιαν Μπορόβνιακ δήλωσε: " Το παιχνίδι με τον Άρη είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας και θα πρέπει να παίξουμε καλά για 40΄ για να καταφέρουμε να φθάσουμε στην νίκη που την χρειαζόμαστε πολύ.

Έχω περάσει από τον Άρη και γνωρίζω την πίεση που σου δημιουργεί αυτή η φανέλα. Ελπίζω αυτή την φορά να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος μια και τα παιχνίδια που έχουμε χάσει κρίθηκαν στον πόντο και θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς οι νικητές".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ