ΚΑΟΔ

Καλαφατάκης: "Να κάνουμε το παιχνίδι μας"

Καλαφατάκης: "Να κάνουμε το παιχνίδι μας"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαφατάκης κράτησε χαμηλούς τόνους για τον αγώνα με τον Ίκαρο (15/2, 4μ.μ.), θέλοντας να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου

Την Κυριακή, ο ΚΑΟΔ επικράτησε με 71-62 του Πανιωνίου, ωστόσο πλέον καλείται να καλή σωστή διαχείριση της νίκης αυτής, κόντρα στον Ίκαρο.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΚΑΟΔ παίζει στην έδρα του και θέλει να πετύχει άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά επί του Ικάρου, τον οποίο αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης (15/2, 4μ.μ.) στο "Δ. Κραχτίδης".

Ο Γιώργος Καλαφατάκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πως η ομάδα του θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη, προκειμένου να επιβάλει το ρυθμό της και να κάνει το παιχνίδι της.

"Προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε τώρα είναι η σωστή διαχείριση αυτής της νίκης. Δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει", σχολίασε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Παίζουμε με μία ομάδα που η βαθμολογική της θέση δεν ανταποκρίνεται στην δυναμικότητά της. Μετά τις τελευταίες προσθήκες και την αλλαγή προπονητή ο Ίκαρος είναι μία πολύ καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ που θα παίξει πολύ καλύτερο μπάσκετ στο υπόλοιπο της χρονιάς. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας για να μπορέσουμε να νικήσουμε και να ξεκουραστούμε μετά στην διακοπή που θα έχουμε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις".

Από την πλευρά του, ο Θεόδωρος Ζάρας υπογράμμισε ότι ο ΚΑΟΔ πρέπει να κερδίσει προκειμένου να αποκτήσει αξία η νίκη επί του Πανιωνίου: "Μέσα σε τρεις μέρες καλούμαστε να παίξουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με αντίπαλο τον Ίκαρο ο οποίος έχει ενισχυθεί σημαντικά και μετά την αλλαγή προπονητή φαίνεται να βρίσκει τον καλό του εαυτό.

Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι της Κυριακής και την μεγάλη νίκη και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Ίκαρο το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να έχει αξία η νίκη μας με τον Πανιώνιο. Αν και ο αγώνας είναι σε δύσκολη ημέρα και ώρα καλώ τον κόσμο μας να έλθει στο γήπεδο για να μας βοηθήσει όπως κάνει σε κάθε αγώνα όλη την χρονιά".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ