ΚΑΟΔ

Καλαφατάκης: "Να επιβληθούμε"

Καλαφατάκης: "Να επιβληθούμε"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαφατάκης παραδέχεται πως η ομάδα του θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Κολοσσό (29/1, 12:30) προκειμένου να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία

Ο ΚΑΟΔ φιλοξενεί τον Κολοσσό, την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος όπως χαρακτήρισε τους "θαλασσί" ο Γιώργος Καλαφατάκης στις δηλώσεις του.

Ο προπονητής των Δραμινών εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο κόσμος θα δώσει και πάλι δυναμικό παρών στο "Δ. Κραχτίδης" και θα ενισχύσει την προσπάθεια της νεοφώτιστης ομάδας, για παραμονή στην κατηγορία.

"Παίζουμε με την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Μία ομάδα που έχει δείξει ότι παίζει το ίδιο καλά τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Είναι μία ομάδα που βασίζεται στον κορμό Ελλήνων παικτών που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια και τον έχει ενισχύσει με καλούς ξένους παίκτες", σχολίασε ο Γιώργος Καλαφατάκης και συμπλήρωσε:

"Εμείς πρέπει να ξεπεράσουμε εκτός από τους τραυματισμούς και το πρωτόγνωρο για μας να παίζουμε πρωί αγώνα. Στόχος μας είναι η νίκη που θα μας ανεβάσει και άλλο στην βαθμολογία του πρωταθλήματος και αυτήν θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε επιβάλλοντας τον ρυθμό μας στο παιχνίδι και προσπαθώντας να σταματήσουμε τα ατού του αντιπάλου στην άμυνα.

Ελπίζω ο κόσμος που τόσο κοντά μας έχει σταθεί όλη την χρονιά, να είναι και πάλι δίπλα μας για να μας βοηθήσει στην προσπάθεια επίτευξης της νίκης".

Από τους παίκτες του ΚΑΟΔ μίλησε ο Φώτης Στυλίδης ο οποίος σχολίασε ότι είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς: "Είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε στην έδρα μας. Η Ρόδος έχει δείξει ότι παίζει το ίδιο καλά και εκτός έδρας έχοντας χάσει μόνο από ΟΣΦΠ και Πανιώνιο.

Είναι πολύ δεμένη ομάδα με παλιούς παίκτες που αγωνίζονται χρόνια μαζί και τρεις πολύ καλούς Αμερικάνους. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την νίκη που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στους στόχους μας. Καλώ του συμπολίτες μου να είναι για άλλη μια φορά κοντά μας γιατί μας δίνουν την έξτρα ώθηση που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στην νίκη".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ