ΚΑΟΔ

Καλαφατάκης: "Μεγάλη σοβαρότητα"

Καλαφατάκης: "Μεγάλη σοβαρότητα"
INTIME SPORTS

Δύσκολο παιχνίδι χαρακτήρισε την αναμέτρηση με το Μαρούσι, ο τεχνικός του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης (7/01, 16:00). Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο ΚΑΟΔ αντιμετωπίζει στο κλειστό του Αγίου Θωμά το Μαρούσι σε μία δύσκολη αποστολή για το συγκρότημα του Γιώργου Καλαφατάκη (7/01, 16:00).

" Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα. Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό και για τις δύο ομάδες αλλά σίγουρα περισσότερο για το Μαρούσι", σημείωσε αρχικά ο Καλαφατάκης και συμπλήρωσε:

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Αμαρουσίου, Νίκος Λινάρδος...

Διαβάστε τι συνέντευξη του Ντράγκαν Τσέρανιτς στο Sport24.gr...

" Ξέρουμε ότι το Μαρούσι το έχει σημαδέψει εδώ και καιρό. Για μας είναι ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Θα συνεχίσουμε την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις και θα παλέψουμε για την νίκη. Προερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση και πρέπει να την διαχειριστούμε σωστά ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε".

Ο Έντβιν Μπάβτσιτς τόνισε: " Το παιχνίδι με το Μαρούσι είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με τον ΠΑΟΚ. Εμείς θέλουμε να μείνουμε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε την βελτίωση που παρουσιάζουμε στα τελευταία παιχνίδια.

Για το Μαρούσι μπορεί να χαρακτηρίζεται παιχνίδι ζωής και θανάτου αλλά και εμείς δεν είμαστε αδιάφοροι και θα παίξουμε για την νίκη η οποία θα μας δώσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ελπίζω να γίνει ένας όμορφος αγώνας και να κερδίσει ο καλύτερος".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ