ΚΑΟΔ

Καλαφατάκης και ενίσχυση

Καλαφατάκης και ενίσχυση
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του ΚΑΟΔ φαίνεται πως θα κρατήσουνε τον Γιώργο Καλαφατάκη στην άκρη του πάγκου της ομάδας. Έπεται ενίσχυση.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης φαίνεται πως θα μείνει τελικά στην άκρη του πάγκου του ΚΑΟΔ χάρη στο θέλω των παικτών της ομάδας.

Ο Χανιώτης τεχνικός της ομάδας της Δράμας είχε υποβάλει την παραίτησή του μετά την χθεσινή ήττα από τον Ηλυσιακό στο «Δημήτριος Κραχτίδης».

Μία ήττα που ήταν η έκτη στα τελευταία εφτά παιχνίδια για τον ΚΑΟΔ με τον Καλαφατάκη να έκρινε πως η παραίτησή του θα ήταν η καλύτερη λύση για την συνέχεια της πορείας στο πρωτάθλημα.

Νωρίτερα όμως οι 12 παίκτες που ήταν στην αποστολή του ΚΑΟΔ με πρωτοβουλία των Ελλήνων παικτών της ομάδας βρέθηκαν στην Συνέντευξη Τύπου αντί του «Καλάφα».

Εκεί όπου δια στόματος του αρχηγού τους Κώστα Κακαρούδη ανέλαβαν αποκλειστικά την ευθύνη για την ήττα από τον Ηλυσιακό. Σε μία κίνηση που όπως τόνιζαν οι παίκτες του ΚΑΟΔ έγινε με απόλυτη συνείδηση και όχι για τα μάτια του κόσμου.

Οι παίκτες του ΚΑΟΔ δείχνουνε αρνητικοί στην παραίτηση του Καλαφατάκη αλλά και στο να γίνει αυτή αποδεκτή από την διοίκηση της ΚΑΕ. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι στις ώρες που ακολούθησαν δεν υπήρξε κάποια επικοινωνία με τον Θανάση Σκουρτόπουλο ή τον Βόσνιο Νέναντ Μάρκοβιτς.

Παράλληλα εκτός της διαφαινόμενης παραμονής του Καλαφατάκη, κάτι που θα φανεί στην πράξη αύριο το απόγευμα όπου η προπόνηση του ΚΑΟΔ είναι προγραμματισμένη στις 19:00 στο «Δημήτριος Κραχτίδης», στις τάξεις της ομάδας της Δράμας βρίσκονται σε αναζήτηση γκαρντ.

Μία κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να εξαντληθούνε τα περιθώρια για να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Κι αυτό γιατί το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή της 13ης αγωνιστικής. Της τελευταίας του Α΄ γύρου.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ