ΚΑΟΔ

Καλαφατάκης: "Έχουμε έναν στόχο"

Καλαφατάκης: "Έχουμε έναν στόχο"
INTIME SPORTS

Με τον Έντιν Μπάβτσιτς να φωνάζει παρών ο ΚΑΟΔ θα αντιμετωπίσει αύριο τον Πανελευσινιακό στην φυσική του έδρα με στόχο την πρώτη του νίκη στο 2013.

Ο ΚΑΟΔ θα αντιμετωπίσει αύριο τον Πανελευσινιακό στην φυσική του έδρα με στόχο την πρώτη του νίκη στο 2013 και παρόντος του Έντιν Μπάβτσιτς.

Παράλληλα ο Χανιώτης τεχνικός της ομάδας της Δράμας σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ συνεχίζει την αναζήτηση ενός Αμερικανού σκόρερ.

"Προερχόμαστε από μία κακή ήττα στην έδρα μας. Ο Πανελευσινιακός έχει ενισχυθεί με δύο καλούς παίκτες και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος στην φυσική του έδρα.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Εμείς παρά τα προβλήματά μας έχουμε έναν στόχο και πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σ΄ αυτόν".

Τάδε έφη ο Καλαφατάκης στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό δείχνοντας να μην έχει ξεχάσει την εντός έδρας ήττα του περασμένου Σαββάτου από τον Ηλυσιακό στο «Δημήτριος Κραχτίδης».

Κι όσο για τον αρχηγό του ΚΑΟΔ ο Κώστας Κακαρούδης πρόσθεσε: "Το αποτέλεσμα με τον Ηλυσιακό μας έχει στεναχωρήσει όλους. Πρέπει όμως να το αφήσουμε πίσω γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο.

Ο αγώνας στην Ελευσίνα θα είναι ένας δύσκολος αγώνας γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα παρουσιαστεί με δύο προσθήκες στο ρόστερ της αλλά και με τον ενθουσιασμό της επιστροφής της στην έδρα της.

Αυτό προσθέτει ένα ακόμη βαθμό δυσκολίας για μας. Παρόλα αυτά εμείς θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και να φανούμε ανταγωνιστικοί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ