ΚΑΟΔ

Γλίτωσε την επέμβαση ο Μπένας

Γλίτωσε την επέμβαση ο Μπένας
INTIME SPORTS

Ο Σταμάτης Μπένας, αφού γλίτωσε το κάταγμα στον αριστερό του αστράγαλο στον τραυματισμό του στο παιχνίδι του ΚΑΟΔ με τον Παναθηναϊκό στο «Δημήτριος Κραχτίδης», γλίτωσε και την επέμβαση.

Διπλά τυχερός στάθηκε τελικά ο Σταμάτης Μπένας μιας και αφού γλίτωσε το κάταγμα στον αριστερό του αστράγαλο στον τραυματισμό του στο παιχνίδι του ΚΑΟΔ με τον Παναθηναϊκό στο «Δημήτριος Κραχτίδης» γλίτωσε και την επέμβαση.

Ο σέντερ της ομάδας της Δράμας ωστόσο που υπέστη ολική ρήξη συνδέσμου θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 8-10 εβδομάδες σε ένα διάστημα όπου θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπειών.

Ο Μπένας είχε τραυματιστεί κατά την πτώση του στο παρκέ σε φάουλ που κέρδισε 38'' πριν το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου όταν και γύρισε ο αριστερός του αστράγαλος με το σκορ στο 26-32.

Ακολούθως μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος από το παρκέ στο ιατρείο του κλειστού «Δημήτριος Κραχτίδης» και στην συνέχεια με το φορείο στο ασθενοφόρο που τον πήγε στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε για το βράδυ της Κυριακής.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 εν τω μεταξύ ευχήθηκε στον Μπένα περαστικά για τον τραυματισμό του και ότι: " Θα είμαστε κοντά του σε ότι χρειαστεί μέχρι να επιστρέψει γερός πίσω κοντά μας και να συνεχίσει να μας βοηθά στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε".

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Καλαφατάκης και οι παίκτες του μετά το χθεσινό ρεπό θα ξεκινήσουν από σήμερα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ