ΚΑΟΔ

Για το 3 στα 3 με ΑΓΟΡ

Για το 3 στα 3 με ΑΓΟΡ
INTIME SPORTS

Να τριτώσει το καλό επιθυμούν στον ΚΑΟΔ το απόγευμα της Τετάρτης (11/01, 16:00) στο παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης" της Δράμας.

Μετά τις νίκες επί του ΠΑΟΚ στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης" της Δράμας και του Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις τάξεις του ΚΑΟΔ επιθυμούν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους.

Να κάνουνε το 3 στα 3 το απόγευμα της Τετάρτης (11/01, 16:00) ενώπιον των φιλάθλων τους στο παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» της Δράμας.

Σε ένα παιχνίδι ωστόσο που μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι στο σύνολο του Στέργιου Κουφού κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Ο Χανιώτης τεχνικός του ΚΑΟΔ μη αντιμετωπίζοντας ωστόσο πλέον προβλήματα τραυματισμών και έχοντας τους Κώστα Χαραλαμπίδη και Τζέρεμι Χαντ κανονικά στην διάθεσή του έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για την συνέχιση του σερί.

Με τον "Καλάφα" εκτός από την καλή ψυχολογία των παικτών του να ποντάρει και στην δυναμική παρουσία των φίλων του ΚΑΟΔ σε ένα ακόμη παιχνίδι στις κερκίδες του κλειστού "Δημήτριος Κραχτίδης".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ