ΚΑΟΔ

Φιλικό με ΠΑΟΚ για Φλάουερς

Φιλικό με ΠΑΟΚ για Φλάουερς

Την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» έκανε με την υπόλοιπη ομάδα του ΚΑΟΔ έκανε ο Γκάρι Φλάουερς.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έφθασε χθες στην διάρκεια του φιλικού με την Καβάλα στο τουρνουά της τοπικής ομάδας στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο Γιώργος Καλαφατάκης εξαιτίας της μίας μέρας καθυστέρησης στην άφιξή του να μην μπορέσει να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Για τον λόγο αυτό και ο τεχνικός του ΚΑΟΔ φρόντισε να προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι για την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του PAOK Sports Arena ώστε να πάρει γεύση του Φλάουερς.

Το σίγουρο είναι πως παίκτης της ομάδας της Δράμας θα πρέπει να θεωρείται ο 21χρονος Αμερικανός σέντερ με γαλλικό διαβατήριο Γκάι Μαρκ Μισέλ με ύψος 2.12μ. που ικανοποίησε τον «Καλάφα» στα δύο παιχνίδια του τουρνουά της Καβάλας.

Όσο για τον βασικό σέντερ στην θέση Νο1 των επιλογών του Χανιώτη τεχνικού παραμένει ο 35χρονος Σέρβος Ντράγκαν Τσέρανιτς με ύψος 2.12μ. με τον οποίο είχε συνεργαστεί δύο φορές στο παρελθόν.

Την περίοδο 2006-2007 στον Πανελλήνιο αλλά και την περίοδο 2007-2008 στην ΑΕΛ 1964 που σημαίνει ότι ο Τσέρανιτς γνωρίζει την λογική του δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στην λογική του Καλαφατάκη.

Σε περίπτωση ωστόσο τελικά αποκτηθεί ο Σέρβος σέντερ και όχι Αμερικανός τότε η κάλυψη του τρίτου ξένου, μετά τους Σάντερς και Φλάουερς, είναι πολύ πιθανό να γίνει με έναν Αμερικανό φόργουορντ.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ