ΚΑΟΔ

Φιλικό με Ελίν στην Ανδριανούπολη

Φιλικό με Ελίν στην Ανδριανούπολη
INTIME SPORTS

Ο ΚΑΟΔ πρόκειται να δώσει φιλικό παιχνίδι με την τουρκική Ελίν Οντιρνέ στην Ανδριανούπολη στις 29 Φεβρουαρίου.

Φιλικό παιχνίδι με την Ελίν Οντιρνέ στην Ανδριανούπολη πρόκειται να δώσει ο ΚΑΟΔ στις 29 Φεβρουαρίου μετά από σχετική πρόσκληση που δέχθηκε.

Ένα φιλικό που επιθυμία της τουρκικής ομάδας ήταν να γίνει μία εβδομάδα πριν κάτι όμως που δεν βόλευε το σύνολο του Γιώργου Καλαφατάκη.

Το γιατί; Είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Χανιώτης τεχνικός του ΚΑΟΔ θα έχει και πάλι όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του μετά το ρεπό που τους έδωσε από χθες την επόμενη Πέμπτη.

Ένα ρεπό που δόθηκε η ευκαιρία στον "Καλάφα" εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος για αυτό το Σαββατοκύριακο σε συνδυασμό με το ρεπό του ΚΑΟΔ στην 21η αγωνιστική που ακολουθεί το επόμενο.

Για αυτό και το νέο ραντεβού στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης" έχει δοθεί για τους Έλληνες παίκτες για την Δευτέρα και θα ακολουθήσουνε την Τετάρτη οι κοινοτικοί και την Πέμπτη ο Χαντ.

Συγκεκριμένα ο Μισέλ μετέβη στην Γαλλία, ο Μπάβτσιτς στην Βοσνία και ο Τσέρανιτς στην Σερβία ενώ η επιστροφή του Αμερικανού φόργουορντ μία μέρα πιο μετά από τις ΗΠΑ είχε να κάνει με τα αεροπορικά του εισιτήρια.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ