ΚΑΟΔ

Έτοιμος για προπόνηση ο Χαντ

Έτοιμος για προπόνηση ο Χαντ
INTIME SPORTS

Σε ρυθμούς προετοιμασίας του ΚΑΟΔ για το παιχνίδι της Κυριακής (29/01) κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου ετοιμάζεται να μπει ο Τζέρεμι Χαντ.

Μετά την χθεσινή του απουσία στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του ΚΑΟΔ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Κολοσσό Ρόδου ο Τζέρεμι Χαντ είναι πιθανό όχι σήμερα σίγουρα αύριο να τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Καλαφατάκη.

Μία εξέλιξη που θα επιτρέψει στον "Καλάφα" να δει το απουσιολόγιό του λευκό για την επιστροφή της ομάδας του στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης".

Η χθεσινή (23/01) απουσία του Χαντ είχε να κάνει με το διάστρεμμα που είχε υποστεί στον αστράγαλό του το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Διάστρεμμα που όπως αποδείχθηκε από την πρώτη στιγμή δεν ήταν σοβαρό και δεν θα του στερούσε την παρουσία του στο παιχνίδι που ακολουθεί για την ομάδα της Δράμας με τον Κολοσσό Ρόδου το μεσημέρι της Κυριακής.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Καλαφατάκης δεν θα υπολογίζει για τρίτο συνεχόμενο στον Σάκη Καρύδα που τελεί σε άδεια από την διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 μέχρι την 30η Ιανουαρίου μετά την απόφαση της περασμένης Παρασκευής.

Μέχρι δηλαδή την επομένη του παιχνιδιού με τον Κολοσσό Ρόδου όταν και αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου η περίπτωσή του 32χρονου έμπειρου γκαρντ με ανοιχτή την επιστροφή του στις υποχρεώσεις της ομάδας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ