ΚΑΟΔ

Επιστροφή χωρίς τους ξένους

Επιστροφή χωρίς τους ξένους
INTIME SPORTS

Στο παρκέ του "Δημήτριος Κραχτίδης" θα βρεθούνε και πάλι από σήμερα οι Έλληνες παίκτες του ΚΑΟΔ με τους υπόλοιπους να είναι να επιστρέψουνε την Κυριακή.

Επιστροφή στις προπονήσεις από σήμερα για τους Έλληνες παίκτες του ΚΑΟΔ στο παρκέ του "Δημήτριος Κραχτίδης" και συνάμα έναρξη της προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Μία προετοιμασία που θα ξεκινήσει με αρκετές απώλειες για τον Γιώργο Καλαφατάκη που αναμένει τους υπόλοιπους παίκτες του την Κυριακή.

Και πιο συγκεκριμένα τον Βόσνιο Έντιν Μπάβτσιτς, τον Γάλλο Γκι Μισέλ και τους αμερικανούς Πρέστον Νόοουλς, Λούις Ντέιλ και Κέιον Πάλμερ που μετέβησαν στις πατρίδες τους για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Κατά τα άλλα στην ομάδα της Δράμας δεν σκέφτονται την στιγμή αυτή να κινηθούνε για την ενίσχυση του ρόστερ τους μετά την ολοκλήρωση του μηνιαίου συμβολαίου με τον Ντέγιαν Μπορόβνιακ.

Ο Σέρβος φόργουορντ όπως είναι γνωστό συμφώνησε με την πολωνική Ζιέλονα Γκόρα και στον ΚΑΟΔ προτιμούνε να μην βιαστούνε αναμένοντας παράλληλα και την επιστροφή του Σταμάτη Μπένα.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ