ΚΑΟΔ

Εξαντλεί κάθε περιθώριο

Εξαντλεί κάθε περιθώριο
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ δείχνει αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να πετύχει να βρει το δίκιο της για το τρίποντο του Τσαλδάρη στην εκπνοή της παράτασης με τη Νέα Κηφισιά που της στέρησε τη νίκη.

Αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να πετύχει να βρει το δίκιο της για το τρίποντο του Τσαλδάρη στην εκπνοή της παράτασης με τη Νέα Κηφισιά που της στέρησε τη νίκη δείχνει να είναι η διοίκηση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ.

Τα μέλη της με το άκουσμα της κόρνας της λήξης πήγανε στη γραμματεία όπου κατέθεσαν ένσταση και αφού ανέλυσαν καρέ καρέ στο βίντεο τα τελευταία δευτερόλεπτα ανάρτησαν στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ και μία σχετική φωτογραφία.

" Μετά και από αυτή τη φωτογραφία που δείχνει καταφανέστατα πως το καλάθι του Τσαλδάρη στην εκπνοή είναι εκπρόθεσμο, δεν χρειάζεται να ειπωθεί οτιδήποτε άλλο. Μια εικόνα που τα λέει όλα για την λανθασμένη απόφαση των διαιτητών", ανέφερε σχετικά η τοποθέτηση της διοίκησης της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ.

Ωστόσο μετά την διπλή σημερινή της τοποθέτηση δεν πρόκειται να μείνει σε αυτές και σε ανοιχτή γραμμή με τη νομική της υπηρεσία θα αποφασίσει αν μπορεί να κυνηγήσει ακόμη περισσότερο την υπόθεση θέλοντας να βρει το δίκιο της.

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία στην ιστοσελίδα του ΚΑΟΔ από το σουτ του Τσαλδάρη ο Γκόντας που είναι δίπλα από την μπασκέτα δείχνει ξεκάθαρα με τα χέρια τεντωμένα πως το τρίποντο δεν μετράει.

Κάτι όμως που δεν συνέβη αν και ο Γκόντας ήταν ο πρώτος διαιτητής και υπερίσχυσε η άποψη του δεύτερου Παναγιώτου που έδειξε πως μετράει ενώ ο Δεσλής δεν πήρε θέση.

Παρόλα αυτά οι τρεις διαιτητές ήταν κάθετοι πως αφού το παιχνίδι δεν ήταν τηλεοπτικό και δεν υπήρχε το instant replay δεν θα μπορούσε να ακυρωθεί αφού σε πρώτο χρόνο είχε υποδειχθεί να μετρήσει.

Κι όσο για τον κομισάριο του παιχνιδιού Σταύρο Τσανίδη έδειξε μπάλα αλλά τελικά μέτρησε η άποψη του δεύτερου και όχι του πρώτου διαιτητή και το τρίποντο του Τσαλδάρη μέτρησε και η Νέα Κηφισιά επικράτησε με 76-77.

Μία εξέλιξη που ήταν επόμενο να γεμίσει με ερωτηματικά τους ιθύνοντες του ΚΑΟΔ, για το ότι μέτρησε η άποψη του δεύτερου και όχι του πρώτου διαιτητή και για αυτό προχώρησαν και στην υποβολή της ένστασης.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν η διοίκηση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ θα μπορέσει να δικαιωθεί και να πάρει έστω και με καθυστέρηση τη νίκη που έχασε με το κλείσιμο του φύλλου αγώνα του εντός έδρας παιχνιδιού με την Νέα Κηφισιά με 76-77.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ