ΚΑΟΔ

Άτκινς: "Να κοιτάξουμε μπροστά"

Άτκινς: "Να κοιτάξουμε μπροστά"
INTIME SPORTS

Ο Έρικ Άτκινς, είναι ακόμα ένας παίκτης που εγκαινίασε το blog του ΕΣΑΚΕ γράφοντας το δικό του κείμενο.

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΚΑΟΔ εγκαινίασε το blog του ΕΣΑΚΕ γράφοντας το δικό του κείμενο, στο οποίο αφού συστήθηκε στο κοινό, αναφέρθηκε στην εμπειρία του να παίζει κανείς μπάσκετ μακριά από την πατρίδα του, αλλά και στην αυριανή αναμέτρηση (24/1, 15:00) με τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

"Καλησπέρα από τη Δράμα σε όλους τους φίλους του μπάσκετ και καλή χρονιά! Να συστηθούμε καταρχήν, είμαι ο Έρικ Άτκινς και αγωνίζομαι στον American Genetics ΚΑΟΔ. Είναι η πρώτη μου επαγγελματική ομάδα.

Είναι μια διαφορετική εμπειρία να παίζεις μπάσκετ εκτός της πατρίδας σου. Σαφώς και στην αρχή είναι κάτι πρωτόγνωρο και δύσκολο γιατί πρέπει να προσαρμοστείς γρήγορα, όμως πλέον απολαμβάνω την παρουσία μου στην ομάδα και την πόλη της Δράμας.

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας για τον πολύ δύσκολο αγώνα που έχουμε στα Τρίκαλα και ετοιμαζόμαστε για το ταξίδι. Στις σκέψεις όλων είναι ότι πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι, γιατί και εμείς και τα Τρίκαλα έχουμε τον ίδιο στόχο και ισοβαθμούμε στη βαθμολογία, όμως όλοι έχουμε πίστη ότι μπορούμε να το κερδίσουμε και είναι μια ευκαιρία που μας παρουσιάζεται, να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Δεν ξεκινήσαμε το 2015 όπως θα θέλαμε. Είναι αλήθεια ότι μας πλήγωσε πολύ η ήττα από τον Κολοσσό στο γήπεδό μας, αλλά οφείλουμε να ανακάμψουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Απέναντί μας αύριο θα έχουμε μια ομάδα που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στο γήπεδό της και φαίνεται πως έχει βρει καλό ρυθμό καθώς κέρδισε εκτός έδρας το Ρέθυμνο και έχασε στο σουτ από τον ΠΑΟΚ. Αυτό λέει πολλά και φυσικά όλα αυτά τα γνωρίζουμε. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, νιώθω ότι είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλουμε αυτή η δουλειά που κάνουμε κάθε βδομάδα να βγει στο γήπεδο".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ