ΚΑΟΔ

Απέκτησε Χρυσικόπουλο ο ΚΑΟΔ

Απέκτησε Χρυσικόπουλο ο ΚΑΟΔ
INTIME SPORTS

Ο ΚΑΟΔ στην περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του για την νέα αγωνιστική περίοδο προχώρησε στην απόκτηση του Λίνου Χρυσικόπουλου.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΚΑΟΔ για την νέα αγωνιστική περίοδο. Μία εξέλιξη που είχε διαφανεί από την στιγμή που 21χρονος διεθνής φόργουορντ είχε αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ.

ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την υπογραφή 3ετούς συμβολαίου συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή ΛΙΝΟ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟ.

Ο ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ είναι 21 ετών (γεν. 01/12/1992), είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες. Πρωταθλητής Ελλάδος στους εφήβους με τον Άρη το 2009 και το 2011, αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό All Star Game Νέων το 2009. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Φαίακα Κέρκυρας και έχει αγωνιστεί στον Άρη (2008-2011), την ιταλική Μπιέλα (2011-2013) και τους τελευταίους 4 μήνες στον ΠΑΟΚ", ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας της Δράμας.

Παράλληλα στον ΚΑΟΔ ο Νέναντ Μάρκοβιτς σε συνεργασία με την διοίκηση της ΚΑΕ βρίσκεται σε αναζήτηση του βασικού Αμερικανού πλέι μέικερ και τριών παικτών ρακέτας.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ