ΚΑΟΔ

Ανακοίνωσε Πάλμερ, Καλαϊτζίδη

Ανακοίνωσε Πάλμερ, Καλαϊτζίδη
INTIME SPORTS

Μεταγραφική αντεπίθεση από τον ΚΑΟΔ ο οποίος ανακοίνωσε τους Κέβιν Πάλμερ και Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία του με άλλους τρεις. Διαβάστε ποιοι είναι αυτοί...

Ο ΚΑΟΔ μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των μεταγραφών του Ιωάννου και του Ντέιλ, συνέχισε την ενίσχυσή του ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Με μία ανακοίνωση, γνωστοποίησε ότι απέκτησε τον Αμερικανό Κέβιν Πάλμερ και τον 27χρονο Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Μπένα, Κακαρούδη και Ζάρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ:

- Τους καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονταν και την περσινή χρονιά στην ομάδα : Κακαρούδη Κων/νο (για 1 έτος) , Μπένα Σταμάτη (για 1 έτος) και Ζάρα Θεόδωρο (για 2 έτη)

- Τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη(για 2 έτη).Ο 27χρονος γκαρντ έχει ύψος 1,94m και έχει αγωνιστεί στους Ηρακλή,ΠΑΟΚ,Ολυμπιακό,Πανελλήνιο, Ολυμπιάδα Πατρών και ΑΠΟΕΛ.

- Τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Kevin Palmer(για 1 έτος).Ο 26χρονος καλαθοσφαιριστής την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Ιαπωνική Φουκουόκα και τα στατιστικά του σε 50 αγώνες ήταν 21,9π , 7,6ρ , 2,3ασ και 2,7κλ

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ