ΚΑΟΔ

Αιμάτωμα ο Μπάβτσιτς

Αιμάτωμα ο Μπάβτσιτς
INTIME SPORTS

Με απόντες τους Έντιν Μπάβτσιτς και Πρέστον Νόουλς ξεκίνησε η προετοιμασία του ΚΑΟΔ για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Εντιν Μπάβτσιτς και Πρέστον Νόουλς ήταν οι δύο απόντες στην έναρξη της προετοιμασίας του ΚΑΟΔ για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αρη στο Αλεξάνδρειο.

Η απουσία τους ωστόσο στην χθεσινή πρώτη προπόνηση της ομάδας της Δράμας είχε να κάνει περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Συγκεκριμένα ο Μπάβτσιτς κληρονόμησε ένα αιμάτωμα στην νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου στο “Δημήτρης Κραχτίδης” το απόγευμα του Σαββάτου αλλά όλα δείχνουνε πως θα είναι παρών το Σάββατο.

Όπως και ο Νόουλς που περισσότερο προφυλάχθηκε χθες καθώς τις τελευταίες δύο μέρες είχε ταλαιπωρηθεί από το στομάχι του. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα αποδυτήρια του παιχνιδιού με τον Κολοσσό Ρόδου μεταξύ του δεύτερου και τρίτου δεκαλέπτου είχε κάνει εμετό.

Παρόλα αυτά ο Αμερικανός γκαρντ δεν έμεινε εκεί επέστρεψε στο παρκέ και αγωνίστηκε στα δύο επόμενα δεκάλεπτα συμβάλλοντας με την σειρά του στην κατάκτηση της νίκης που όχι απλώς σιγούρεψε την παραμονή του ΚΑΟΔ στην Α1 αλλά τον έβαλε και σε τροχιά πλέι οφ.

Ο Νόουλς πάντως δεν ήταν ο μόνος που δεν λύγισε και παρέμεινε σε ρυθμό παιχνιδιού στην νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου. Κάτι ανάλογο ίσχυσε και με δύο ακόμη παίκτες της ομάδας του Νέναντ Μάρκοβιτς.

Πρόκειται για τους Κώστα Κακαρούδη και Γκι Μισέλ. Ο αρχηγός του ΚΑΟΔ την Πέμπτη, δύο μέρες πριν το τζάμπολ, είχε γαστρεντερίτιδα ενώ ο Γάλλος σέντερ την Παρασκευή, την παραμονή του παιχνιδιού, είχε ανεβάσει πυρετό. Παρόλα αυτά αμφότεροι έδωσαν κανονικά το παρών.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ