ΤΡΙΚΑΛΑ

"Θέλουμε την έκπληξη"

Ο πολυτιμότερος παίκτης της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, Κένι Κάντζι, μίλησε στο Sport24.gr και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να κάνουν την έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα.

Φρόντισε να συστηθεί στο ελληνικό κοινό τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τότε, που σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι έδωσε -σχεδόν- μόνος του τη νίκη στα Τρίκαλα απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας. Έκτοτε, ο Κένι Κάντζι συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις. Ακόμα μία πραγματοποίησε απέναντι στον ΚΑΟΔ στο κλειστό των Τρικάλων.

Εκεί, όπου με 20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 κοψίματα σε 33 λεπτά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 80-76. Οι αριθμοί αυτοί, μάλιστα, του έδωσαν το βραβείο του MVP της αγωνιστικής . Ποια καλύτερη ευκαιρία, λοιπόν, για το Sport24.gr ώστε να μιλήσει μαζί του για τη σεζόν που κυλά, τους στόχους της ομάδας, αλλά και για όσα θα τον κάνουν χαρούμενο στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από τα Τρίκαλα;

"Τα Τρίκαλα είναι μια υπέροχη πόλη με εξαιρετικούς κατοίκους, αλλά και τρομερό κοινό, το οποίο δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι. Η Ελλάδα είναι ένα πολύ όμορφο μέρος για να παίξεις μπάσκετ κάποιος. Υπάρχει τεράστια ιστορία εδώ..."

Ξεκινήσατε με νίκη τον δεύτερο γύρο. Πόσο σημαντικό ήταν αυτό το αποτέλεσμα;

"Είναι πολύ σημαντικό για εμένα αλλά και για την ομάδα. Είναι μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια παραμονής που κάνουμε στην ΣΚΡΑΤΣ Basket League".

Παράλληλα, πραγματοποίησες εξαιρετική εμφάνιση που σε έχρισε πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής. Τι σημαίνει για εσένα αυτό;

"Σημαίνει πολλά, επειδή βρίσκομαι σε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα με πολλούς καλούς παίκτες. Το να αναγνωρίζεσαι ως ένας από τους πολύ καλούς παίκτες του πρωταθλήματος είναι τεράστια τιμή".

Νιώθεις ως ηγέτης του συνόλου;

"Σίγουρα μπορώ να πω πως νιώθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ηγούμαι της ομάδας και να δείχνω τι μπορώ να κάνω κάθε φορά εντός παρκέ".

Πλέον, τα Τρίκαλα έχουν ρεκόρ 5-9. Τι υπάρχει στη συνέχεια;

"Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά ώστε να γινόμαστε καλύτεροι. Πρέπει, επίσης, να ακούμε τον προπονητή μας και νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε ένα πολύ καλό δεύτερο μισό στο πρωτάθλημα. Έτσι, θα πετύχουμε τους στόχους μας".

Με τι θα είσαι ικανοποιημένος στο τέλος της σεζόν;

"Με το να μείνουμε στην κατηγορία θα κάνουμε αρκετό κόσμο χαρούμενο, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε την έκπληξη. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε πολλά, αρκεί να συνεχίσουμε να έχουμε τον κοσμο στο πλευρό μας. Προφανώς, θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να επιβραβευτώ γι' αυτό στο τέλος".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ