ΤΡΙΚΑΛΑ

"Τελειώνει" ο ΜακΜίλαν από τα Τρίκαλα

"Τελειώνει" ο ΜακΜίλαν από τα Τρίκαλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η άφιξη του Έντιν Άτιτς με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ σήμανε το τέλος της συνεργασίας των Τρικάλων με τον Μάλκολμ ΜακΜίλαν.

Η απόκτηση του Έντιν Άτιτς με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ, για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, είναι το ένα μέρος της είδησης που αφορά στην αλλαγή προσώπου στα Τρίκαλα.

Το άλλο μέρος αφορά στην αποδέσμευση του Μάλκολμ ΜακΜίλαν, το συμβόλαιο του οποίου θα λυθεί άμεσα προκειμένου να αδειάσει μια θέση στο ρόστερ, για να προστεθεί ο 19χρονος γκαρντ που έρχεται από την "Ένωση". Η συγκεκριμένη αλλαγή θα παρουσιαστεί μάλιστα για πρώτη φορά στον εκτός έδρας αγώνα με την Κύμη (5/11, 17:00) για την 5η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, αλλά ενδεχομένως να μην είναι η μοναδική που θα γίνει το επόμενο διάστημα.

Κι αυτό γιατί ο Γιάννης Καστρίτης εξετάζει το ενδεχόμενο μίας ακόμη αλλαγής, επίσης στην περιφέρεια. Κάτι που πάντως δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, γιατί πιθανώς να είναι κάτι που θα εξαρτηθεί κι από τα αποτελέσματα των Τρικάλων στα παιχνίδια που ακολουθούν.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ