ΤΡΙΚΑΛΑ

Στόχος η διατήρηση του ελληνικού κορμού στα Τρίκαλα

Στόχος η διατήρηση του ελληνικού κορμού στα Τρίκαλα
INTIME SPORTS

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν στα Τρίκαλα, με κύριο στόχο του Κώστα Φλεβαράκη την διατήρηση του ελληνικού μέρους του ρόστερ.

Στην 11η θέση βρέθηκε η ομάδα των Τρικάλων στο τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας την πολυπόθητη παραμονή στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

Το βλέμμα στρέφεται πλέον στην νέα αγωνιστική περίοδο και ο σχεδιασμός για την ενίσχυση της ομάδας έχει ήδη αρχίσει.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Κώστα Φλεβαράκη και η προσθήκη του Ευθύμη Ρεντζιά ως νέου τεχνικού διευθυντή ήταν δύο από τις πρώτες κινήσεις της τρικαλινής ΚΑΕ.

Ο στόχος της παραμονής παραμένει ως προτεραιότητα και του χρόνου και κύρια επιθυμία του Κώστα Φλεβαράκη είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον ελληνικό κορμό της ομάδας.

Τα συμβόλαια των Ελλήνων παικτών έχουν όλα λήξει και οι συναντήσεις που θα γίνουν με τον προπονητή μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες για την συνέχιση της συνεργασίας τους με την ομάδα.

Απο εκεί και πέρα, υπάρχει ενδιαφέρον και για τους ξένους της ομάδας όμως οι τελικές αποφάσεις θα εξαρτηθούν από το ποιοι από το ελληνικό ρόστερ θα ανανεώσουν. Αλλαγές θα υπάρξουν και στο τεχνικό τιμ των Τρικαλινών ανάλογα με το καθοριζόμενο μπάτζετ.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ