ΤΡΙΚΑΛΑ

Στα Τρίκαλα ο Σπανός

Στα Τρίκαλα ο Σπανός

Παίκτης των Τρικάλων θα είναι την ερχόμενη σεζόν ο Αλέξανδρος Σπανός, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε επίσημα από τους "κυανέρυθρους".

Στο δυναμικό της ομάδας των Τρικάλων εντάσσεται ο Αλέξανδρος Σπανός. Ο 23χρονος σμολ φόργουορντ έχει ύψος 2.00μ. και διαθέτει εμπειρία από Α1 καθώς πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ίκαρου Χαλκίδας.

Πρόκειται για την έβδομη φετινή μεταγραφή της ομάδας, καθώς έχουν αποκτηθεί επίσης οι Νάιτ Μπόουι, Σλάβεν Τσούκποβιτς, Κένι Κάντζι, Μπράιαν Τρέισι, Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης και Τζάστιν Ίνγκραμ.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

"Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Σπανού. Ο Σπανός γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 1991, έχει ύψος 2,00 και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕΚ, ακολούθως αγωνίσθηκε στη Κηφισιά και τη σεζόν 2009-10 εντάχθηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας, τη σεζόν που η ομάδα ανέβηκε από την Α2 στην Α1 κατηγορία.

Ακολούθως έπαιξε στον Χολαργό και το 2011 πήγε στον Ηλυσιακό όπου και συνεργάστηκε με τον Κώστα Φλεβαράκη. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ίκαρου Χαλκίδας στην Α1.

Ο Αλέξανδρος Σπανός είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες."

Ο 23χρονος αθλητής δήλωσε για το νέο του βήμα: "Ήρθα στα Τρίκαλα γιατί άκουσα τα καλύτερα για την οργάνωση και την διοίκηση της ομάδας κάτι που δυστυχώς τα δύο τελευταία χρόνια δεν είχα βιώσει. Όπως δίνω το 100% στο γήπεδο ως επαγγελματίας, θέλω το ίδιο και από την ομάδα που αγωνίζομαι οπότε η απόφαση να έρθω στα Τρίκαλα δεν ήταν δύσκολη. Βασικό ρόλο στην απόφαση μου επίσης έπαιξε και η παρουσία του Κώστα Φλεβαράκη ο οποίος μου είχε δώσει ρόλο στον Ηλυσιακό αν και ήμουν μόλις 19 ετών. Δίνω την υπόσχεση ότι θα δικαιώσω αυτούς που με έφεραν στα Τρίκαλα".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ