ΤΡΙΚΑΛΑ

Φλεβαράκης: "Θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά"

Φλεβαράκης: "Θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης παραδέχτηκε ότι ο Κόροιβος ήταν καλύτερος και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για την ήττα από τον Κόροιβο και παραδέχτηκε ότι η ομάδα της Αμαλιάδας ήταν ανώτερη. Διαβάστε αναλυτικά:

" Αυτά τα παιχνίδια λειτουργούν περισσότερο ως τεστ προετοιμασίας. Νομίζω και στις δύο ομάδες υπήρχε αυτό το σκεπτικό. Νομίζω πως ειδικά στο τέλος ο Κόροιβος και σαν γηπεδούχος έδειξε μεγαλύτερο κίνητρο και κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Εμείς θεωρώ πως θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά.

Είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα, όπως βέβαια και οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας. Περιμένουμε τις δύο επόμενες εβδομάδες που απομένουν για να διορθώσουμε όσα πράγματα μπορούμε και να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Κόροιβος ήταν καλύτερος, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Καλή επιτυχία στην ομάδα, αλλά και στον Χάρη (σ.σ. Μαρκόπουλο) στη νέα του προσπάθεια.

Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι τέλους. Δώσαμε ευκαιρίες σε όλους μας τους παίκτες και παλέψαμε. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι και κατέκτησαν τη νίκη", είπε ο Κώστας Φλεβαράκης.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ