ΤΡΙΚΑΛΑ

Φλεβαράκης: "Όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί μπορούμε"

Φλεβαράκης: "Όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί μπορούμε"

Ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για τις δυσκολίες του ματς με τον Ολυμπιακό. Θα βραβευτεί ο Ευθύμης Ρεντζιάς.

Ο τεχνικός των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης αναφέρθηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τι δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

" Νομίζω ότι είναι μία εβδομάδα ιδιαίτερα αυτή που διανύουμε καθώς από τη μία υπάρχει ικανοποίηση από την 9η νίκη της σεζόν, μέσα στην Πάτρα και από την άλλη υποδεχόμαστε στην έδρα μας τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος, να μην πετάς στα σύννεφα και να προσπαθείς να δείξεις όσο περισσότερο ανταγωνιστικός μπορείς".

Ο Κώστας Φλεβαράκης είπε στη συνέχεια: " Το παιχνίδι είναι γιορτή, υποδεχόμαστε τον πρωταθλητή Ευρώπης, και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το καλό κλίμα στα Τρίκαλα από τη δική μας πορεία μου δίνει την αίσθηση ότι αν το ΣΕΦ μπορούσε να έρθει στα Τρίκαλα θα ήταν γεμάτο την Κυριακή και αυτό μας ικανοποιεί πάρα πολύ. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα εντός έδρας παιχνίδια μας με θερμή ατμόσφαιρα".

Για το αγωνιστικό κομμάτι σημείωσε: " Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Χαίρομαι που είχα πει πριν από λίγο καιρό ότι η τύχη είναι στα χέρια τους ακόμη στην Ευρώπη και αυτό αποδείχτηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Παρά τις ελλείψεις έχεις εξαιρετικά ποσοστά, παίκτες με ενέργεια στο παρκέ και προσωπικότητα. Η ποιότητα του αντιπάλου την Κυριακή είναι δεδομένη και η διαφορά είναι φανερή. Εμείς έχουμε μάθει όμως να παλεύουμε κάθε παιχνίδι, το έχουμε κάνει στα περισσότερα παιχνίδια φανήκαμε ανταγωνιστικοί πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και αυτό θέλουμε να κάνουμε και την Κυριακή. Μεγάλο ρόλο βέβαια θα παίξει και πως θα εμφανιστεί ο αντίπαλος μας. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα τεστ εμπειριών για μας και θα μας δώσει μία επιπλέον ώθηση για τα τελευταία παιχνίδια".

Σε ερώτηση αν τα Τρίκαλα μπορούν να επαναλάβουν την έκπληξη του ΚΑΟΔ που είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού τόνισε: "Ο ι ήττες για ομάδες σαν τον Ολυμπιακό στην περιφέρεια είναι σπάνιο να γίνουν πάνω από μια φορά τον χρόνο. Ειδικά την συγκεκριμένη στιγμή η ομάδα αυτή δεν μπορεί να χαραμίσει κανένα παιχνίδι. Παίζει σε φουλ ρυθμούς Ευρώπη και Ελλάδα. Για εμάς δεν αλλάζει τίποτα, εμείς θέλουμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε εμείς περισσότερο. Εμείς κοιτάζουμε πως θα είμαστε καλύτεροι την Κυριακή".

Τέλος σε ερώτηση για τα αν έχουν αναθεωρηθεί οι στόχοι μετά την νίκη στην Πάτρα δήλωσε: " Εμείς μιλάμε πάντα για το επόμενο παιχνίδι. Όλοι συγκεντρωμένοι και να μην αισθανθεί κανείς ότι τελείωσε κάτι. Υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια, δεν μπορείς να πεις κάτι, να πάρουμε ότι περισσότερο και στο τέλος θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Συνεχίζουμε να παλεύουμε κάθε παιχνίδι".

Φλεβαράκης: "Όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί μπορούμε"

Βράβευση Ευθύμη Ρεντζιά από τα Τρίκαλα

Την Κυριακή 30 Μαρτίου και πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τα Τρίκαλα θα βραβεύσουν τον Τρικαλινό παλαίμαχο, Ευθύμη Ρεντζιά για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ