ΤΡΙΚΑΛΑ

Φλεβαράκης: "Επικίνδυνο παιχνίδι"

Φλεβαράκης: "Επικίνδυνο παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Επικίνδυνο χαρακτηρίζει το αυριανό παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό ο τεχνικός των Τρικάλων BC Κώστας Φλεβαράκης. Στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με χαρακτήρα τελικού στη μάχη της παραμονής.

Ο τεχνικός των Τρικάλων BC Κώστας Φλεβαράκης χαρακτήρισε επικίνδυνο το σαββατιάτικο παιχνίδι (28/12) με τον Πανελευσινιακό. Στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με χαρακτήρα τελικού στη μάχη της παραμονής.

Στα θετικά για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών με τον εκ των πλέι μέικερ της ομάδας Μάριο Ματαλόν να το χαρακτήρισε ως κομβικό εν όψει της συνέχειας.

"Οι ρυθμοί των προπονήσεων παρέμειναν αμείωτοι και μέσα στις γιορτές καθώς το πρόγραμμα δεν επιτρέπει την χαλάρωση. Ο Πανελευσινιακός είναι ένας πολύ υπολογίσιμος και επικίνδυνος αντίπαλος που διαθέτει έμπειρα παιδιά.

Παλεύει όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας, έχασε στην παράταση στον ΠΑΟΚ και στον πόντο από τον Απόλλων Πατρών. Είναι λοιπόν ένα επικίνδυνο παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να πάρουμε την νίκη.

Η βοήθεια του κόσμου και στο παιχνίδι αυτό αναμένεται να είναι καθοριστική όπως σε όλα άλλωστε τα εντός έδρας παιχνίδια", υποστήριξε ο Φλεβαράκης ενώ ο Ματαλόν πρόσθεσε:

"Είναι ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα και εμπειρία. Πιστεύω ότι θα πάρουμε την νίκη η οποία θα είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο στους φιλάθλους και τους εαυτούς μας".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ