ΤΡΙΚΑΛΑ

Ένας αντίπαλος λιγότερος για Φλεβαράκη

Ένας αντίπαλος λιγότερος για Φλεβαράκη
INTIME SPORTS

Τα Τρίκαλα είδαν την Κόζαλιν να ανακοινώνει την πρόσληψη του Ντέιβιντ Ντέντεκ, βγαίνοντας από το παιχνίδι για την απόκτηση του Κώστα Φλεβαράκη. Αυξάνονται οι πιθανότητες επιστροφής του 46χρονου τεχνικού στον πάγκο των "κυανέρυθρων".

Το βασικό δίλημμα που απασχολούσε τον Κώστα Φλεβαράκη τον τελευταίο μήνα είχε να κάνει με το "Ελλάδα ή Πολωνία"; Η Κόζαλιν μπορεί να ολοκλήρωσε άδοξα τη χρονιά της στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά οι διοικούντες τον σύλλογο ήθελαν να κρατήσουν κοντά τους τον 46χρονο τεχνικό. Γι αυτό του κατέθεσαν πρόταση παραμονής στη χώρα.

Την προηγούμενη εβδομάδα όμως προέκυψε η αρνητική απάντηση του ιδίου, εξέλιξη που υποχρέωνε την πολωνική ομάδα να αναζητήσει τον διάδοχό του. Εν τέλει τον βρήκε στο πρόσωπο του Ντέιβιντ Ντέντεκ, βάζοντας μία και καλή τέλος στα σενάρια που αφορούσαν τον άνθρωπο που θα "χτίσει" το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Κάπου εκεί, τα Τρίκαλα είδαν τον βασικό αντίπαλό τους να βγαίνει από το παιχνίδι.

Είναι γνωστό πως οι διοικούντες τον θεσσαλικό σύλλογο επιθυμούν την επιστροφή του Κώστα Φλεβαράκη στον πάγκο της ομάδας. Γι αυτό γίνονται κινήσεις προς πάσα κατεύθυνση τον τελευταίο μήνα προκειμένου να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα και να προκύψει νέα συμφωνία. Κάτι που ακόμη βέβαια δεν έχει γίνει, δίχως αυτό να προδιαθέτε για αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση.

Τουναντίον, ο έμπειρος κόουτς έχει ζητήσει μερικές ημέρες μέχρι να απαντήσει. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πάντως η επιστροφή του στον πάγκο των Τρικάλων δεν είναι πολύ μακριά...

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ