ΤΡΙΚΑΛΑ

Διεκόπη το φιλικό με Γκαζιαντέπσπορ λόγω σοβαρού τραυματισμού του Κλαρκ

Διεκόπη το φιλικό με Γκαζιαντέπσπορ λόγω σοβαρού τραυματισμού του Κλαρκ

Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Γκαζιαντέπσπορ και τα Τρίκαλα διεκόπη, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, ο Αμερικανός φόργουορντ, Κάμερον Κλαρκ.

Στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου διεκόπη το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στα Τρίκαλα BC Aries και την Τουρκική Γκαζιαντέπσπορ λόγω σοβαρού τραυματισμού του Αμερικανού φόργουορντ, Κάμερον Κλαρκ, ο οποίος στην περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην γαλλική Σαλόν, κατακτώντας το πρωτάθλημα της χώρας.

Ο παίκτης της Τουρκικής ομάδας αποχώρησε υποβασταζόμενος με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, και λόγω της κακής ψυχολογίας όλων από το γεγονός αποφασίστηκε να διακοπεί το φιλικό. Στο σημείο της διακοπής η Γκαζιαντεπσπορ προηγούνταν με 51-46 (19-15 και 37-33 τα δύο πρώτα δεκάλεπτα). Να τονίσουμε πως η τουρκική ομάδα είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League.

Γκαζιαντέπσπορ (Στ. Δέδας): Αρμάν 9 (1), Γουάιτ 11 (1), Καρ, Λάιονς 7 (1), Μπάλαζιτς 7 (1), Χατζίεβα, Κλαρκ 9 (1), Ραντ, Ογκούτ 3 (1), Τσίνκο 5 (1)

Τρίκαλα BC Aries (Κώστας Μέξας): Τζόουνς 8, Λούντζης 2, Σλαφτσάκης 6, Καραγιώργος 1, Χατζηνικόλας 5 (1), Χέιλ 7, Φεϊσι 10, Καλογιαννίδης, Μάρει 6, Σκουλούδης 2

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ