ΤΡΙΚΑΛΑ

Δείπνο και Καλά Χριστούγεννα

Δείπνο και Καλά Χριστούγεννα

Παρουσία όλων των μελών της ομάδας, τα Τρίκαλα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας (23/12), πριν χωρίσουν για τις γιορτές των Χριστουγέννων και ανανεώσουν το ραντεβού τους, για την 26η του μήνα.

Το βράδυ της Δευτέρας (23/12) τα Τρίκαλα συναντήθηκαν για να ανταλλάξουν ευχές για τα Χριστούγεννα και να δειπνήσουν όλοι μαζί, πριν χωρίσουν για... λίγο (για το διήμερο των Χριστουγέννων).

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου

"Στην ταβέρνα «Θράκα» στα Μεγάλα Καλύβια παρατέθηκε το χριστουγεννιάτικο δείπνο της ομάδας μπάσκετ των Τρικάλων BC Aries. Στο εορταστικό δείπνο παραβρέθηκαν όλοι οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, το προσωπικό της ομάδας, μέλη της διοίκησης αλλά και μέλη των οικογενειών τους".

Κυκλοφόρησαν εν τω μετσξύ, και διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα ανάμεσα στα Τρίκαλα BC Aries και τον Πανελευσινιακό που θα διεξαχθεί στις 28 Δεκεμβρίου και ώρα 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία της ομάδας (Αθανασίου Διάκου 6) αλλά και από επιλεγμένα σημεία στο κέντρο της πόλης. Εισιτήρια μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν και ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα της ομάδας (www.trikalabc.gr) και από το www.omadanet.gr.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ